Huurvoorwaarden

Voorwaarden:

Bij de huurprijs is inbegrepen de eindschoonmaak alsmede het gebruik van WiFi, Tv, water, gas, elektriciteit, wekelijkse schoonmaak en wekelijks schoon 'beddengoed en handdoeken'.

De huurprijs is berekend op het aangegeven aantal personen. Indien er tijdens uw verblijf bezoekers blijven overnachten zijn hier kosten aan verbonden. Dit graag bij aankomst of tijdens uw verblijf melden aan de eigenaar.

 

Betaling:

Bij de boeking wordt een aanbetaling van 50% van de huursom verlangd. Het resterende bedrag dient te zijn voldaan (samen met de borg) 8 weken voor aankomst in Portugal.

De reservering is definitief na aanbetaling van 50% van de huursom.

 

Borgsom:

Bij de 2e aanbetaling van 50% word u verzocht de borgsom á  300,- euro te voldoen.

Deze borgsom wordt, indien er geen schade door u is veroorzaakt, binnen 7 dagen na uw vertrek uit Casa do Largo, met eventuele aftrek van, extra gemaakte kosten (in overleg), op uw bankrekening geretourneerd, c.q. bij schade wordt eventueel een deel of het geheel ingehouden, c.q. wordt bijbetaling van ontstane schade verlangd.

 

Annulering:

Bij annulering van de huurovereenkomst door de huurder(s), worden de volgende annuleringskosten in rekening gebracht: A. bij annulering tot 8 weken vóór de eerste dag van het geboekte verblijf: het aanbetalingsbedrag; B. bij annulering vanaf 8 weken vóór de eerste dag van het geboekte verblijf: het volledige factuurbedrag.

 

Aankomst en vertrek:

U kunt de villa  betrekken na 16.00 uur ’s middags en dient de villa te hebben verlaten voor 10.00 uur ’s ochtends; dit is in verband met de schoonmaak van de villa. Indien anders mogelijk eventueel in overleg.

 

Aansprakelijkheid:

Verhuurder(s) aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van eventuele ongelukken e.d. tijdens uw verblijf in Portugal en in het bijzonder in en rondom Stadsvilla Casa do Largo door welke omstandigheden dan ook veroorzaakt.

 

Overige:

Wij adviseren u een degelijke reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Door uw ondertekening, boeking en aansluitende betaling van de huurprijs verklaart u zich akkoord met bovenstaande voorwaarden.